08-03: Ook een grote markt aanwezig!

Naast al de aanwezige re-enactmentgroepen zal er ook een heuse historische (in brede zin van het woord) markt aanwezig zijn op het Historisch Festival Nederland rond Kasteel Heeswijk op 13 & 14 juli. We kondigen hierbij de eerste standhouders aan!
 
Alfas Leder Werken
Bij ons ambachtelijke bedrijf, dat gespecialiseerd is in het bewerken van leer, heten wij u van harte welkom. Ons team is volledig toegewijd aan het creëren van unieke en hoogwaardige lederen producten, die met grote zorg en aandacht voor detail met de hand worden vervaardigd. Sinds 2012 zijn wij actief in de industrie en hebben wij ons vakmanschap door de jaren heen verfijnd om ervoor te zorgen dat elk item dat wij produceren een meesterwerk is. Onze passie voor het bewerken van leer heeft ons ertoe gebracht om ons bedrijf uit te breiden en onze producten sinds 2015 te verkopen op middeleeuwse en fantasy-markten. In 2020 hebben wij besloten om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen door een webwinkel te openen, waar u een breed scala aan producten uit onze collectie kunt vinden. Bovendien bieden wij aanpassingsmogelijkheden, waarmee u uw eigen afbeeldingen, teksten en verfkleuren kunt kiezen om uw item echt uniek te maken.
Blue Faris
Ben je opzoek naar een uniek cadeau of een mooi item? Kom langs bij Blue Faris! Hier kun je van alles vinden op het gebied van Ridders, Fantasy en Wicca. Schrijfwaren, Sierraden en Middeleeuwse Kledij behoren tot het assortiment o.a.
Celtic World
Wij verkopen Schotse kilts met alle denkbare toebehoren. Ook verkopen wij sieraden, (wand)ornamenten, beelden, muziekinstrumenten, cd’s, Irn Bru, kleding, cadeau artikelen, speelgoed en nog veel meer!
Zoekt u iets speciaals op Keltisch gebied? Neem gerust contact met ons op en wij gaan ons best doen voor u!
“Daisy’s Store”
Daisy’s Store is een tent winkel uit Amerika. Uitgebeeld wordt de periode van ca 1820 tot 1880. Verkocht worden “General Merchandise”, “Dry Goods” en “Sundries°, dus eigenlijk van alles om de reenactors van de Amerikaanse Civil War en The Old West van dienst te kunnen zijn.
Het Freubelvrouwtje
Een stand in fournituren en accessoires voor evenementen.
Zoals kant , band ,knopen, eigen gemaakte creaties.
Gericht op het maken van aanvulling eigen kostuums.