Catering

Marskramers van Amsterdam

Al jaren reizen ze door het hele land en doen ze markten en kermissen aan met hun lekkernijen. Zij zorgen ervoor dat u kunt genieten van de heerlijke krakelingen die zij, de Marskramers van Amsterdam, vers voor u afbakken! Wilt u er een met kaas of liever een naturel? Kijk in hun mandje voor een broodnodige opkikker.Kom je ze niet tegen, dan hebben ze ook een vaste locatie, waar ze naast krakelingen heerlijke hotdogs op een rustiek Duits broodje verkopen. Vandaag geen zin in vleesch? Ze hebben ook een heerlijke vegetarische hotdog bij zich!


Dikke Bertha

Dikke Bertha is een Victoriaans ogend, op steenkolen gestookt espressoapparaat. Haar koffiemachinisten nemen je mee naar de tijd van de Industriële Revolutie, toen roetwolken de zon verduisterden en de mannen van staal waren. Koffie was het zwarte goud, en dat stroomt nog steeds uit Dikke Bertha.
Of nou met stoomgeschuimde melk versneden tot cappuccino, of puur en eerlijk als espresso geserveerd – Bertha’s koffie is een hele ervaring. Wie zin in zoet heeft, geniet van de verrukkelijke brownies, gebakken door Tante Bertha persoonlijk. Desgewenst brouwen de koffiemachinisten ook carajillo: een sterke koffie met een flinke scheut Spaanse brandewijn.


Kürtõskalács

Ook dit jaar is Kürtõskalács weer van de partij. Hun heerlijke schoorsteenbroden worden vers bereid boven een vuurtje van houtskolen. De geur die daar vanaf komt zal je van heinde en verre naar hun kraam trekken.
Eet jij het liefst jou schoorsteenbrood met kaneel of toch liever met Hannie’s hakhoning? Je kan kiezen uit maar liefst zeven verschillende smaken!


VikingVoer

Als men in Walhalla goed wil eten laat men Andhrímnir, de kok der goden, een maal bereiden. Gelukkig voor ons wordt zulk lekker eten nu ook voor ons op aarde bereid door ‘Viking Voer – Andhrímnir’! De hele dag door roken ze heerlijke, Walhalla waardige, zalm. Een echte aanrader om te gaan proeven!

Den Knusse Cockerije 

In dit middeleeuwse huisje worden de lekkerste gerechtjes voor je bereid. Heb je zin in kruidige kipkluifjes of een ambachtelijke rundvlees hamburgers op een rustiek bruin broodje? Of heb je liever (vegan)gebakken champignons en vers gebakken aadappel wedges (ook vegan)? Kom dan gezellig langs tijdens het evenement!


Taverne De Dolle Gans

Heb je dorst? In de taverne De Dolle Gans staan de barvrouwen en mannen de hele dag voor jou klaar om je van een heerlijk drankje te voorzien. Drink je het liefst een koud Pimpelaar pilsje? Bij deze kraam komt het gewoon uit de tap! Ook voor een historisch honingwijntje kan je hier terecht! 


Sinners & Saints

Kom jij als zonderaar zinderen van een zalige zatmakenheid? Of heb jij liever hemelse heerlijkheden? In de Sinners and Saints vindt je ze allemaal. Van een lekker colatje tot een koud biertje en zoete mede. 
Van open tot sluit staan deze barbengels voor jou klaar om je van een natje en een droogje te voorzien! Maar pas op! Het drinken is zo lekker, voor je het weet verkoop je je ziel nog voor een laatste drankje…


Het Goulash kanon

De militaire veldkeuken uit 1957 uit de DDR die hotdogs verkoopt op buiten-evenementen.


De Oranjerie

Sinds begin jaren vijftig is de Oranjerie een restaurant en een begrip op de Utrechtse Heuvelrug en ver daarbuiten. De huidige eigenaren hebben de Oranjerie in 2014 overgenomen en de locatie opnieuw op de kaart gezet als prachtige plek voor bruiloften, particuliere feesten, bedrijfsfeesten, zakelijke bijeenkomsten en High Tea’s.

De Oranjerie is een voormalig Koetshuis en maakt onderdeel uit van Huis Doorn. Het Koetshuis is laat in de 18e eeuw gebouwd en later verbouwd tot Oranjerie. Begin 20e eeuw liet de (ex) Duitse Keizer Wilhelm 2 het verbouwen tot gastenverblijf en paardenstallen.