Horeca

Tijdens het Historisch Festijn Vorden kunt u op meerdere plekken genieten van een lekkere maaltijd!

Medieval Catering

Taverne de Dolle Gans
Voor een heerlijke biertje, een koud cola’tje, een glaasje biologische appelsap of 1 van onze ander heerlijke drankjes kunt u bij Taverne de Dolle Gans terecht.

    

The Frying Dutchman
Voor het stille van de honger bied de Frying Dutchman uitkomst! Ridderfriet, kipkluifjes, gekruide champignonnetje of een heerlijke hamburger kunt u hier krijgen. De ambachtelijke hamburgers halen wij bij De Steenoven in Hummelo.

 

Melck, Meel & Eyeren
Niets geeft meer het gevoel van vroeger dan een heerlijke pannenkoek. Laat u verrassen door bijzondere pannenkoeken naar historisch recept of kies voor de klassieke pannekoeck.

Schepijs
Speciaal voor het lekkere weer kunt u bij Melck, Meel & Eyeren ook ambachtelijk schepijs krijgen! Net als onze heerlijke hamburgers komen ze van De Steenoven in Hummelo.


De Marskramers van Amsterdam
Over het terrein rondlopend kunt u de Marskramers van Amsterdam vinden. Zoek ze op voor een heerlijke krakeling, naturel of met kaas. Bent u meer een zoetekauw, dan raden we de appelberliner aan.


Kurtoskalacs
Deze heerlijke zoete snacks wordt gemaakt van zoet brooddeeg wat met een suikerlaag gegaard word op een houtskool vuur.
Als er een karamel laag is gevormd word deze bestrooid met diverse toppings. Zeker de moeite waard om kennis mee te maken!


De Wurstmeister
Met een Klassieke Mobileveldkeuken die is omgebouwd als Foodcar verkoopt de Wurstmeister o.a. de echte traditionele hausgemachte Duitse Bratwurst, Currywurst en Krakauer. Ook hebben is er keuze uit Glutenvrij Vegetarische/Veganistische en/of Halal (kalkoen) Wursten. De Brandweerfoodtruck is al een attractie op zich.